2013-06-25 09:29:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma végre kiegyensúlyozott

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön általában is tüzes természetű, de a mai napon szinte csakis az érzelmei érdeklik. Ezért hajlamos lehet megfeledkezni a munkahelyi kötelezettségeiről is. Márpedig ezzel csak fokozza a gondjait. Próbáljon meg lehiggadni!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Időt kellene végre szakítania arra, hogy a saját lelkivilágával is törődjön. Van valaki a szomszédságában, aki nagyon irritálja. Az igazság pedig az, hogy éppen, hogy tanulnia kellene tőle valamit. A megoldást tálcán kapja, csak észre kell vennie!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Helyezze kicsit háttérbe a saját igényeit. Eddig mindent megkapott, amire csak vágyott, a sors kegyeltjének érezhette magát. Most ideje ezt a jót továbbadni, közvetíteni mások felé. Az is nagy öröm. Ha nem még nagyobb.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A konfliktuskezelés lehet a mai napon az erőssége. Szinte megérzi, hogy hol a baj gyökere, ott terem, mint egy jó tündér, és teszi a dolgát. Az örök haragosokat, oktalan kötekedőket ma kibékíti. Melegséget, szeretetet áraszt, teremt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi ellenfelével hozhatja ma össze a sorsa. Ássa el a csatabárdot! A konfliktus már rég okafogyottá vált önök között. Most itt az ideje egy új, virágzó kapcsolat létesítésének. Semmi sem lesz a régi, készüljön fel rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sikerülhet megtalálnia mindenkivel a közös hangot. A kedvessége ráadásul ma nemcsak álca, valóban szívből és igazán szereti azokat, akikkel kapcsolatba kerül. Virágos kedve van, és a lelke is sugárzó. Hozzon örömet másoknak is!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Merjen végre nagyot álmodni! A csillagai most segíteni fogják a megvalósításban. Még csak túlságosan erőlködnie sem kell. Elég, ha hisz benne, és erősen reméli, hogy minden úgy is történik. Álmodozásával megteremti a jót.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne taszítsa el ma magától azokat, akik felkeresik. Ön hajlamos arra, hogy túlságosan a teendőire koncentrál, állandóan a határidők sanyargatják, és ezért megfeledkezik az emberi kapcsolatokról. Pedig azok jóval fontosabbak.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön sokaknak segített már tisztánlátásával, okos tanácsaival. A mértékletesség ugyan nem személyes erénye, de másokkal kapcsolatban mégis az tud lenni. Egyre népszerűbb, ma is sokan felkereshetik. Akkor is, ha nem is ez a szakmája.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon végre kiegyensúlyozott, messzire elkerüli önt az idegeskedés. Minden oka meg is van a nyugalomra. Ha dolgozik, minden ügye rendben halad, ha pedig nyaral, akkor pláne csak a pihenéssel kell, és szabad törődnie.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bármit is tervezett a mai napra, jól teszi, ha ragaszkodik ahhoz, hogy meg is valósítsa. A halogatás most nem lenne jó taktika. Amit ma megtehet ugyanis, az lehet, hogy holnap már lehetetlen lenne. Ne haragítsa magára magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma gyönyörűen kezdődik a napja: a reggeleket már a napsütésben, a friss levegőn kezdi, és sohase mulasztja el, hogy találjon valamit, amiben gyönyörködhet. Így indulni a napnak, ez lehet a boldogság kulcsa. Tanítsa meg másoknak is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: